ANKO Lakiasiaintoimisto Turku Oy

Vahva tavallisen ihmisen oikeusturvan takaaja

RIKOSASIAT

RIKOSASIAT

Rikosprosessi koostuu esitutkinnasta, syyteharkinnasta ja oikeudenkäynnistä. Poliisi suorittaa esitutkinnan, syyttäjä harkitsee ja päättää nostaako syytteen asiassa ja oikeudenkäynnissä tuomioistuin käsittelee syytteen ja antaa asiassa tuomion.

Avustamme prosessin kaikissa vaiheissa sekä rikoksesta epäiltyjä että rikoksen uhreja. Tavoitteenamme on rikosprosessissa asiakkaan näkökulmasta oikeudenmukainen lopputulos.

Asianomistajan avustajan tehtävä on osaltaan pyrkiä siihen, että rikoksen tekijä saa tuomion teostaan. asianomistajalle osaava avustaja on tärkeä myös sen vuoksi, ettei hän menetä oikeuttaan korvauksiin. Asianomistajan korvausvaatimuksen laatiminen onkin erittäin tärkeä osa avustajan työtä.

Syytetyn puolustaja on hänen oikeusturvansa takaaja. Asiansa osaava puolustaja voi omalla panoksellaan vaikuttaa siihen, tuleeko asiasta tuomioistuimessa syyksi lukeva tuomio vai ei. Puolustajalla on monessa tilanteessa vaikutusta myös rikoksen vuoksi määrättävään seuraamukseen ja korvauksiin.

Rikosprosessissa lakimiehen puoleen kääntyminen kannattaa yleensä jo esitutkintavaiheessa. Mitä vakavammasta asiasta on kyse, sitä nopeammin lakimieheen kannattaa ottaa yhteyttä.

Voit olla oikeutettu valtion maksamaan oikeusapuun tai oikeusturvavakuutuksesi turvaan. Selvitämme nämä asiat puolestasi. Rikosasiassa epäillylle voidaan määrätä myös puolustaja.

Avustamme kaikissa rikosasioissa. Ota yhteyttä, niin selvitetään oikeudellisen avun tarpeesi ja hoidetaan asiaasi tehokkaasti ja ammattitaitoisesti eteenpäin.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

2 + 5 =