ANKO Lakiasiaintoimisto Turku Oy

Ota yhteyttä, niin selvitetään oikeudellisen avun tarpeesi ja hoidetaan asiaasi tehokkaasti eteenpäin.

Pasi Koskinen

Pasi Koskinen

LAKIMIES, OTM, LUVAN SAANUT OIKEUDENKÄYNTIAVUSTAJA

 

Olen aiemmin toiminut mm. yrityslakimiehenä sekä valtiolla sisäministeriön hallinnon alalla sekä oikeusministeriön hallinnon alalla ylitarkastajana. Olen ollut myös lakimiehenä lakiasiaintoimistossa. Minulla on siten laaja-alainen kokemus monenlaisten lakiasioiden ja toimeksiantojen hoitamisesta.

Näkökulmani oikeudelliseen maailmaan on moniulotteinen. Erityisosaamistani ovat varsinkin ulkomaalaisasiat ja rikosprosessi. Minulla on paljon käytännön kokemusta myös perus -ja ihmisoikeuksien käytännön soveltamisesta juristin työssä.

Kaikki mitä teemme perustuu asiantuntemukselle, luottamukselle, peräänantamattomuudelle sekä kunnianhimolle kehittää jatkuvasti omaa osaamista ja näin kyetä palvelemaan asiakkaita yhä paremmin ja tehokkaammin.

Käyntiosoite

ANKO Lakiasiaintoimisto Turku
Itäinen Pitkäkatu 4 C, 20520 TURKU

ANKO Lakiasiaintoimisto Uusikaupunki
Alinenkatu 25, 23500 Uusikaupunki

Soita meille

Puh: 010 338 92 43

Olemme avoinna arkisin: 10.00-15.30
tai sopimuksen mukaan

Sisäänkäynti toimistolle on sekä Itäiseltä Pitkältä kadulta PharmaCityn lasiovista että Lenkkipolun puolelta C-portaasta.

Seuraa C-portaan opasteita ala-aulasta hissillä 2. kerrokseen. Lakimies on paljolti muualla kuin toimistolla, joten suositus on aina varata aika

Aulapalvelu toimii BioCityn katutasossa.

Aulapalvelijoille voit tarvittaessa jättää lakimiehelle tulevan postin.
Avoinna arkisin klo 8–16.
Puh. 010 3153015

Lähetä viesti