ANKO Lakiasiaintoimisto Turku Oy

Vahva tavallisen ihmisen oikeusturvan takaaja

ULKOMAALAISASIAT

ULKOMAALAISASIAT

ANKO Lakiasiaintoimisto Turku Oy on tehokas ja hyvään palveluun keskittynyt oikeusturvan takaaja ulkomaalaisasioissa, kuten oleskelulupiin, turvapaikka-asioihin, kansalaisuuteen, käännyttämisiin, karkotuksiin ja perheenyhdistämisiin liittyvissä asioissa. Olemme erikoistuneet erittäin laajasti ulkomaalaisasioiden hoitamiseen. Hoidamme kaikki maahanmuutto-, oleskelulupa-, turvapaikka- ja kansalaisuusasiat.

Pysyvästi Suomessa oleskeluun tarvitaan oleskelulupa. Oleskelulupahakemuksen käsittelee ja luvan myöntää Maahanmuuttovirasto. Sen tekemät päätökset ovat valituskelpoisia hallintopäätöksiä. Maahanmuuttoviraston päätöksestä on valitusoikeus hallinto-oikeuteen. Hallinto-oikeuden päätöksestä voi hakea valituslupaa ja valittaa korkeimmalle hallinto-oikeudelle. Korkein hallinto-oikeus päättää, myöntääkö valitusluvan. Päätöksen tiedoksisaamisen jälkeen on syytä ottaa yhteyttä ulkomaalaisasiat hyvin osaavaan lakimieheen. Tiedoksiannosta alkaa kulua määräaika. Valitus tulee tehdä määräaikojen puitteissa.

Valitusvaiheessa myös turvapaikanhakijalla on oikeus valita itse lakimiehensä. Oikeusaputoimiston puoleen ei tarvitse kääntyä, ellei halua. Mikäli luotat mieluummin ulkomaalaisasiat osaavaan yksityiseen lakimieheen, ota yhteyttä joko vastaanottokeskuksen kautta tai soittamalla. Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön sähköpostilla. Haemme sinulle oikeusapupäätöksen puolestasi. Valtio korvaa silloin lakimiehen palkkion kokonaan tai osittain. Muissa tilanteissa voit saada lakimiehen neuvontaa ja ohjausta maksamalla itse. Laskutus on 158 €/tunti.

Ota yhteyttä, niin selvitetään oikeudellisen avun tarpeesi ja hoidetaan asiaasi tehokkaasti ja tuloksellisesti eteenpäin.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

15 + 3 =